Sivu 1 / 4

Jäsenhakemus

tt logo laskuun

Helsinki, joulukuu 2019

Voit ladata tämän artikkelin tulostettavassa muodossa TÄSTÄ (PDF)

 

LIITTYMINEN TAVARANTARKASTAJAYHDISTYS HTT RY:N JÄSENEKSI

HTT-KOKEEN LÄPÄISSEET UUDET TARKASTAJAT
Täytä jäsenhakemuslomake (lomake alkaen sivulta 3) ja klikkaa lähetä painiketta. Lomakkeen tiedot menevät jäsenrekisterin hoitajalle. Saat vahvistusviestin ohessa liitetiedostona pankkisiirtolomakkeen. Liittymismaksu on 300,00 €.

Maksaessasi liittymismaksua verkkopankissa/pankissa, kirjoita viestikenttään oma nimesi.

Jäsenhakemus ja liittymismaksun maksaminen kannattaa tehdä kalenterivuoden loppuun mennessä jolloin uusien jäsenien hyväksyminen voi tapahtua tammikuussa ja tarkastaja pääsee vastuuvakuutuksen ja oikeusturvavakuutuksen piiriin ja aloittaa toimintansa pienin mahdollisin viivästyksin. Myöhemmät jäsenhakemukset ja liittymismaksut käsitellään yhdis­tyksen hallituksen kokouksissa kevään aikana. Saat sähköpostitse ilmoituksen kun jäsenhakemuksesi on hyväksytty yhdistyksen hallituksessa.

Jäsenmaksu ja vakuutusmaksut
Vuosikokous päättää tulevan kauden maksut. Yhdistys lähettää keväällä jäsenelle sähköpostitse viitenumerollisen jäsenmaksulaskun (pdf) jota tulee käyttää laskua maksettaessa.

  • Tarkastajan pakollinen vastuuvakuutus sisältyy jäsenmaksuun (100,00 €/vuosi);
  • Tarkastajan oikeusturvavakuutus sisältyy jäsenmaksuun;
  • Kuntotarkastusvakuutus on lisävakuutus (55,00 €/vuosi) ja sen piiriin pääsee ilmoittamalla asiasta jäsenrekisterin hoitajalle, jolloin summa lisätään keväällä lähetettävään jäsenmaksulaskuun. Kuntotarkastusvakuutus ei koske kuntotarkastuksia joiden kohteena on kiinteistöjen arvonmääritys.
  • Seniorijäsenmaksu on 15,00 €/vuosi, kunniajäseniltä ei peritä jäsenmaksua.

Uusi jäsen maksaa vuosijäsenmaksun normaalisti jo ensimmäisenä vuonna.

YHDISTYKSEN JÄSENREKISTERI
Yhdistys ylläpitää jäsenrekisteriä noudattaen voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä, General Data protection Regulation (GDPR). Tavarantarkastajayhdistys HTT ry:n tietosuojaseloste on esitetty yhdistyksen nettisivuilla.

YHDISTYKSEN YHTEYSTIEDOT / INTERNETSIVUT / SÄHKÖPOSTIOSOITE
Yhdistyksen hallituksen jäsenten, toimihenkilöiden jne. yhteystiedot esitetään yhdistyksen internetsivulla www.tavarantarkastus.com. Jäsensivuille kirjaudutaan omilla tunnuksilla, jotka saa jäsenrekisterin hoitajalta (info@tavarantarkastus.com).

Jäsenen yhteystiedot ja hyväksymisryhmät näkyvät yhdistyksen nettisivulla (osoite yllä). Jäsen on velvollinen ilmoittamaan yhteystietomuutokset yhdistyksen jäsenrekisterin hoitajalle. Vanhentuneista yhteystiedosta johtuvat kadonneet jäsenmaksulaskut tai myöhästyneet suoritukset voivat johtaa HTT-auktorisoinnin peruutukseen. Jäsen voi yhdistyksen internetsivuille lisätä hyväksymisryhmänsä hakusanoja erillisen ohjeen mukaisesti. Jäsenellä on mahdollisuus ottaa käyttöön erillisen ohjeen mukaisesti sähköpostiosoite muodossa etunimi.sukunimi(at)tavarantarkastus.com.

OSALLISTUMISMAKSUT KOULUTUSTAPAHTUMIIN JA MATKOILLE
Yhdistyksen järjestämä koulutus on HTT-auktorisoinnin uusimisen edellytyksenä olevaa ammattitaitoa ylläpitävää koulutusta ja sisältää myös Keskuskauppakamarin ohjesääntökoulutuksen. Yhdistys lähettää ilmoittautuneille sähköpostitse viitenumerollisen laskun (pdf) jota tulee aina käyttää laskua maksettaessa.

JÄSEN- JA VAKUUTUSMAKSUJEN ERÄPÄIVÄT
Yhdistys vahvistaa Keskuskauppakamarille ja vakuutusyhtiölle jäsenmaksun maksaneiden jäsenten nimet HTT-auktorisointia varten. Epäselvyydet ja myöhästymiset maksuissa voivat johtaa HTT-auktorisoinnin peruutukseen.

HTT-TOIMINNAN LOPETTAMINEN / KESKEYTTÄMINEN
Tarkastajan ikäraja täyttyy

Tarkastajan auktorisointi päättyy sen kalenterivuoden lopussa, kun hän täyttää 70 vuotta. Jäsenyys yhdistyksessä päättyy automaattisesti, ja henkilön nimi poistetaan sekä yhdistyksen että Keskuskauppakamarin nettisivuilta.

Seniorijäsenyys

Toimintansa lopettava tarkastaja voi halutessaan siirtyä yhdistyksen seniorijäseneksi ilmoittamalla asiasta jäsenrekisterin hoitajalle (info@tavarantarkastus.com) viimeisen toiminta-vuotensa loppuun mennessä. Seniorit voivat kokemuksensa perusteella olla jäseniä toimikunnissa ja toimia mentoreina neuvomalla uusia tarkastajia. Seniorijäsenien nimet esitetään yhdistyksen nettisivuilla.

Lopettaminen muusta syystä

Tarkastaja voi lopettaa toimintansa ja jäsenyyteensä yhdistyksessä ilmoittamalla asiasta sekä yhdistyksen jäsenrekisterin hoitajalle (info@tavarantarkastus.com), että keskuskauppakamarille (raisa.harju@chamber.fi), jotka poistavat tarkastajan nettisivuiltaan.

HUOM! Toimintansa / jäsenyytensä lopettavan tarkastajan tulee ilmoittaa kalenterivuoden loppuun mennessä asiasta jäsenrekisterin hoitajalle ettei yhdistys seuraavana keväänä lähetä jäsenmaksulaskua. Yhdistyksen sääntöjen mukaan tulee alkaneen vuoden jäsenmaksu maksaa, jos lopetusilmoitusta ei ole tehty edellisen vuoden aikana.

Yhdistyksen jäsen keskeyttää tilapäisesti toimintansa.

Pakottavista syistä (esim. sairaus, työkomennus) tarkastaja voi siirtyä ”tauolle”. Tuolloin tarkastaja maksaa jäsenmaksunsa normaalisti, tauko toiminnassa ei katkaise jäsenyyttä. Yhdistyksen jäsenen tulee ilmoittaa taukoajastaan sekä jäsenrekisterin hoitajalle, että Keskuskauppakamarille (raisa.harju@chamber.fi), jotka peittävät tarkastajan näkyvyyden määräajaksi nettisivuiltaan.

Tavarantarkastajayhdistys HTT ry

Hallitus

Voit ladata tämän artikkelin tulostettavassa muodossa TÄSTÄ (PDF)

 

Kirjoita sukunimesi

Kirjoita etunimesi

Kirjoita yrityksen nimi

Syöte ei kelpaa

Kirjoita postiosoitteesi

Kirjoita postinumero

Kirjoita asuinpaikkakuntasi

Kirjoita sähköpostiosoitteesi

Kirjoita matkapuhelinnumerosi

Syöte ei kelpaa

Valitse Sinulle myönnetyt HTT-ryhmät

Monivalinta: PC: pidä Ctrl-näppäinä alhaalla. Mac: pidä CMD-näppäintä alhaalla

Valitse hyväskymispäivämäärä

Kirjoita toimi/ammatti

Kirjoita ammattitutkintosi

Kirjoita työnantaja

Syöte ei kelpaa

Syöte ei kelpaa

Kuntotarkastusvakuutus on lisävakuutus (55,00 €/vuosi). Summa lisätään keväällä lähetettävään jäsenmaksulaskuun.
Kuntotarkastusvakuutus ei koske kuntotarkastuksia joiden kohteena on kiinteistöjen arvonmääritys.

Valitse toinen vaihtoehdoista

Vakuuta antamasi tiedot oikeiksi klikkaamalla valintaneliötä

Kirjoita päiväys

Ethän ole robotti Uusi numerosarja Kirjoita numerosarja vaadittuun kenttään

Copyright © 2010 - 2020 Tavarantarkastajayhdistys HTT ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Go to top