Meurasalo Heikki: yhteystiedot ja tarkastusryhmät
Yhteystiedot
Meurasalo Heikki
Rakennusmestari AKK HTT
Espoo
045 8057464
...
www.cfu.fi
Ota yhteyttä
Meurasalo Heikki
Tarkastusryhmät
  • 3.1. Maa- ja pohjarakennus
  • 3.3. Rakennustekniikka
  • 3.6.4. Rakenteiden mikrobitutkimukset
  • 3.6.5. Rakenteiden kosteusmittaukset ja rakennusfysikaalinen toiminta
  • 3.7. Kiinteistöjen kuntotarkastukset
Betoni- ja kevytsoraelementtityöt, Harkkotyöt, Hirsirakenteet, Home, Home- ja kosteusvauriot, Home- ja lahovauriot, Hormit, Ikkunat, Ikkunat ja ikkunaovet, Julkisivut, Kaakeli, KIINTEISTÖJEN KUNTOTARKASTUKSET, Klinkkeri, Konesaumakatot, Kosteus, Kosteusvaurio, Laatoitustyöt, Laminaattipintaiset lattianpäällysteet, Lattiakaivo, Lattialaatta, Lattiapainumat, Lattiapäällysteet, Lämmöneristys, Maa- ja pohjarakennus, Maalaustyöt, Märkätila, Ovet, Parkettityöt, Pellitykset, Peltikatot, Peltilistoitukset, Perustukset, Perustukset ja runko, Perustukset ja runkorakenteet, Puuelementtityöt, Puurunkotyöt, Puuverhous- ja puupäällystystyöt, Rakennusaineet ja -tarvikkeet
, RAKENNUSTYÖ (perustuu RYL-90 jaotteluun)
, Rakennustyö yleisesti, Rivipeltikatot, Sadevesikouru, Sadevesiviemärit, Salaojat, Savuhormit, Seinälaatta, Sienet, Takat, Tapetointi, Teräsohutlevytyöt, Tiilet, Tulisijat, Uunit, Veden- ja kosteudeneristys, Vesikatot, Vesivuodot
Kuntotarkastus- ja tutkimustehtävissä olen ollut vuodesta 2002. HTT-tavarantarkastajana ja -yhdistyksen jäsenenä olen ollut vuodesta 2008.

Toimin Espoo-Helsinki-Vantaa- Kirkkonummi alueella sekä myös Lohjalla ja Hyvinkäällä.

Erityisosaamiseni on:
- Kosteus/mikrobivaurion syyn selvittäminen, haitan arviointi, välttämättömän korjaustarpeen ja -tavan määrittäminen, korjaustavan sekä kustannusarvio välttämättömille korjauksille.

- Asuntokaupan kuntotarkastukset (okt-, pari- ja rivitalot)sekä pesuhuonetarkastukset teen tavarantarkastuksena.

- Myös laadun arviointi tarkastuksena on tuttua korjaus- ja uudisrakentamisessa; kuten
- pesutilaremontit,
- vesikaton uusimiset,
- uudet rakennukset sekä
- taloyhtiön uusien rakennusten tarkastus vastaanottoa varten.

Tyypillisin tarkastustehtävä on ollut asuntokaupan jälkeen paljastuneiden kosteusvaurioiden selvittäminen. Vaurioiden laajuus selvitetään rakenteita avammalla ja ottamalla näytteitä laboratoriotutkimuksia varten, joiden perusteella voin arvioida sen korjaamisen kiireellisyyttä, syntymisajankohtaa sekä virheen arvoa (eur).

Laskutusperusteena on:
- tuntiveloitus
(kaikki työhön käytetty aika veloitetaan kuten: kutsuminen, matka-aika, kohdekäynti, raportin laatiminen).
- km-korvaus
- postitus- ja kopiointikulut
- laboratoriokustannukset maksaa toimeksiantaja
- alihankinnat maksaa toimeksiantaja


Pieni CV:
Valmistuin rakennusmestariksi vuonna 1987, jonka jälkeen olen ollut rakennusliikkeen palveluksessa vuoteen 1991. Yrittäjänä olen ollut korjausrakentamisessa 10 vuotta. Vuonna 2002 aloitin ammattimaisesti kuntotarkastustehtävät, joita olen jatkanut yrittäjänä vuodesta 2012.
Urani aikana olen saanut vankan kokemuksen 1900-2000 vuosien pientalojen rakentamistavoista ja tyypillisistä vaurioista. Erilaisia tarkastuksia olen tehnyt yli 2000 kohteeseen.
Copyright © 2010 - 2019 Tavarantarkastajayhdistys HTT ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Go to top