Sivu 1 / 4

Jäsenhakemus

tt logo laskuun

Helsinki, joulukuu 2020

Voit ladata tämän artikkelin tulostettavassa muodossa TÄSTÄ (PDF)

LIITTYMINEN TAVARANTARKASTAJAYHDISTYS HTT RY:N JÄSENEKSI


HTT-KOKEEN LÄPÄISSEET UUDET TARKASTAJAT

Tavarantarkastajayhdistyksen jäsenhakemuslomake löytyy yhdistyksen verkkosivuilta www.tavarantarkastus.com.
Täytä hakemuslomake (lomake alkaen sivulta 3) ja klikkaa lähetä-painiketta. Lomakkeen tiedot menevät jäsenrekisterin hoitajalle.
Saat vahvistusviestin liitteenä pankkisiirtolomakkeen. Liittymismaksu on 300,00 €.

Jäsenhakemus ja liittymismaksun maksaminen kannattaa tehdä jo kalenterivuoden loppuun mennessä. Tällöin tulleet hakemukset käsitellään heti tammikuun alussa ja pääset mahdollisimman pienin viivytyksin vastuuvakuutuksen ja oikeusturvavakuutuksen piiriin ja Keskuskauppakamari saa tiedon vakuuttamisvaatimuksesi täyttymisestä.

Seuraava hakemusten käsittely on tammi-helmikuun vaihteessa, joten toimita jäsenhakemus ja maksa liittymismaksu viimeistään tammikuun loppuun mennessä, mikäli haluat aloittaa tarkastustoiminnan helmikuussa.

Myöhemmin tulleet hakemukset käsitellään yhdistyksen hallituksen kokouksessa huhtikuussa.

JÄSENMAKSU JA VAKUUTUSMAKSUT

Vuosikokous päättää tulevan kauden jäsenmaksun (2021 maksu 100,00 €). Yhdistys lähettää helmikuussa jäsenelle sähköpostitse viitenumerollisen jäsenmaksulaskun (pdf), jota tulee käyttää laskua maksettaessa. Uusi jäsen maksaa vuosijäsenmaksun normaalisti jo ensimmäisenä vuonna.

  • Tarkastajille pakollinen vastuuvakuutus sisältyy jäsenmaksuun. Vastuuvakuutuksen lisäksi jäsenmaksu sisältää tarkastustoiminnan oikeusturvavakuutuksen.
  • Kuntotarkastusvakuutus on vapaaehtoinen lisävakuutus (55,00 € / vuosi 2021) ja sen piiriin pääsee ilmoittamalla asiasta jäsenrekisterin hoitajalle, jolloin summa lisätään helmikuussa lähetettävään jäsenmaksulaskuun. HUOM! Kuntotarkastusvakuutus ei koske kuntotarkastuksia, joiden kohteena on kiinteistöjen arvonmääritys.
  • Seniorijäsenmaksu on 15,00 €/vuosi, kunniajäseniltä ei peritä jäsenmaksua.

YHDISTYKSEN JÄSENREKISTERI

Yhdistys ylläpitää jäsenrekisteriä noudattaen voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä, General Data Protection Regulation (GDPR). Tavarantarkastajayhdistys HTT ry:n tietosuojaseloste on esitetty yhdistyksen nettisivuilla.

YHDISTYKSEN YHTEYSTIEDOT / VERKKOSIVUT / SÄHKÖPOSTIOSOITE

Yhdistyksen hallituksen jäsenten, toimihenkilöiden jne. yhteystiedot esitetään yhdistyksen verkkosivuilla www.tavarantarkastus.com. Jäsensivuille kirjaudutaan omilla tunnuksilla, jotka saa jäsenrekisterin hoitajalta (info@tavarantarkastus.com).

Jäsenen yhteystiedot ja hyväksymisryhmät näkyvät verkkosivuilla. Jäsen on velvollinen ilmoittamaan yhteystietomuutokset yhdistyksen jäsenrekisterin hoitajalle. Vanhentuneista yhteystiedosta johtuvat kadonneet jäsenmaksulaskut tai myöhästyneet suoritukset voivat johtaa HTT-auktorisoinnin peruutukseen. Jäsen voi lisätä verkkosivuille hyväksymisryhmänsä hakusanoja erillisen ohjeen mukaisesti. Jäsenellä on mahdollisuus ottaa käyttöön erillisen ohjeen mukaisesti sähköpostiosoite muodossa: etunimi.sukunimi@tavarantarkastus.com.

Voit ladata tämän artikkelin tulostettavassa muodossa TÄSTÄ (PDF)


OSALLISTUMISMAKSUT KOULUTUSTAPAHTUMIIN, MATKOILLE JA PALVELUIHIN

Yhdistyksen järjestämä koulutus on HTT-auktorisoinnin uusimisen edellytyksenä olevaa ammattitaitoa ylläpitävää koulutusta ja sisältää myös Keskuskauppakamarin ohjesääntökoulutuksen. Yhdistys lähettää ilmoittautuneille sähköpostitse viitenumerollisen laskun (pdf), jota tulee aina käyttää laskua maksettaessa.

RAKENNUSTIETO OY:n VERKKOPALVELUT

Yhdistyksen jäsenet voivat ilmoituksella jäsenrekisterinhoitajalle (info@tavarantarkastus.com), lunastaa vuosittain Rakennustieto Oy:n verkkopalvelun käyttöoikeuden/salasanan vuosimaksua vastaan (2021 maksu 175,00 €).

Verkkopalveluun sisältyy RT-kortisto, Ratu-kortisto, LVI-kortisto, KH-kortisto, Infra-kortisto ja RYL.

Verkkopalvelun vuosimaksu laskutetaan tammikuussa ja eräpäivä on 31.1.2021. Vuosimaksu on aina sama riippumatta missä vaiheessa kalenterivuotta liittyy mukaan.

JÄSEN- JA VAKUUTUSMAKSUJEN ERÄPÄIVÄT

Yhdistys vahvistaa jäsenmaksun maksaneiden nimet Keskuskauppakamarille ja vakuutusyhtiölle HTT-auktorisointia varten. Vanhojen ja uusien jäsenten jäsenmaksu laskutetaan helmikuussa ja eräpäivä on helmikuun 28. päivä. Epäselvyydet ja myöhästymiset maksuissa voivat johtaa HTT-auktorisoinnin peruutukseen.

HTT-TOIMINNAN LOPETTAMINEN / KESKEYTTÄMINEN

Tarkastajan ikäraja täyttyy

Tarkastajan auktorisointi päättyy sen kalenterivuoden lopussa, kun hän täyttää 70 vuotta ellei hän hae hyväksymiselle jatkoaikaa. Mikäli jatkoaikaa ei haeta, jäsenyys yhdistyksessä päättyy automaattisesti, ja tarkastajan tiedot poistetaan sekä yhdistyksen että Keskuskauppakamarin verkkosivuilta.

Seniorijäsenyys

Ikärajan täyttymisen vuoksi toimintansa lopettava tarkastaja voi halutessaan siirtyä yhdistyksen seniorijäseneksi ilmoittamalla asiasta jäsenrekisterin hoitajalle (info@tavarantarkastus.com) viimeisen toimintavuotensa loppuun mennessä. Seniorit voivat kokemuksensa perusteella olla jäseniä toimikunnissa ja toimia mentoreina neuvomalla uusia tarkastajia. Seniorijäsenien tiedot esitetään yhdistyksen nettisivuilla.

Lopettaminen muusta syystä

Tarkastaja voi lopettaa toimintansa ja jäsenyyteensä yhdistyksessä ilmoittamalla asiasta sekä yhdistyksen jäsenrekisterin hoitajalle (info@tavarantarkastus.com), että Keskuskauppakamarille (raisa.harju@chamber.fi), jotka poistavat tarkastajan tiedot verkkosivuiltaan.

HUOM! Toimintansa / jäsenyytensä lopettavan tarkastajan tulee ilmoittaa asia jäsenrekisterin hoitajalle viimeistään kalenterivuoden loppuun mennessä, mikäli haluaa välttyä seuraavan vuoden jäsenmaksulta. Yhdistyksen sääntöjen mukaan tulee alkaneen vuoden jäsenmaksu maksaa, jos lopetusilmoitusta ei ole tehty edellisen vuoden aikana.

Yhdistyksen jäsen keskeyttää tilapäisesti toimintansa.

Pakottavista syistä (esim. sairaus, työkomennus) tarkastaja voi siirtyä ”tauolle”. Tuolloin tarkastaja maksaa jäsenmaksunsa normaalisti, tauko toiminnassa ei katkaise jäsenyyttä. Yhdistyksen jäsenen tulee ilmoittaa taukoajastaan sekä jäsenrekisterin hoitajalle (info@tavarantarkastus.com), että Keskuskauppakamarille (raisa.harju@chamber.fi), jotka poistavat tarkastajan tiedot määräajaksi verkkosivuiltaan.


Helsinki, joulukuu 2020

Tavarantarkastajayhdistys HTT ry.
Hallitus

Kirjoita sukunimesi

Kirjoita etunimesi

Kirjoita yrityksen nimi

Syöte ei kelpaa

Kirjoita postiosoitteesi

Kirjoita postinumero

Kirjoita asuinpaikkakuntasi

Kirjoita sähköpostiosoitteesi

Kirjoita matkapuhelinnumerosi

Syöte ei kelpaa

Valitse Sinulle myönnetyt HTT-ryhmät

Monivalinta: PC: pidä Ctrl-näppäinä alhaalla. Mac: pidä CMD (⌘) -näppäintä alhaalla

Valitse hyväskymispäivämäärä

Kirjoita toimi/ammatti

Kirjoita ammattitutkintosi

Kirjoita työnantaja

Syöte ei kelpaa

Syöte ei kelpaa

Kuntotarkastusvakuutus on lisävakuutus (55,00 €/vuosi). Summa lisätään keväällä lähetettävään jäsenmaksulaskuun.
Kuntotarkastusvakuutus ei koske kuntotarkastuksia joiden kohteena on kiinteistöjen arvonmääritys.

Valitse toinen vaihtoehdoista

Vakuuta antamasi tiedot oikeiksi klikkaamalla valintaneliötä

Kirjoita päiväys

En ole robotti Uusi numerosarja Kirjoita numerosarja vaadittuun kenttään

Copyright © 2010 - 2021 Tavarantarkastajayhdistys HTT ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Go to top