Yhteystiedot

Erkintalo Jyrki
HTT Insinööri
Kangasala
0500 333742
Erkintalo Jyrki

Tarkastusryhmät

  • 7.1.2. Henkilö- ja pakettiautot, kevyet perävaunut (kevyt kalusto)
  • 8.1. Työkoneet ja laitteet
Olen kotoisin maalta pieneltä maatilalta pohjois-satakunnasta.
Olen koulutukseltani autonasentaja/autoteknikko/autoinsinööri.
30v työkokemuksen olen saanut maatalouden koneiden ja laitteiden puolelta. Tuon 30v ajan toimin aina joko esimiehenä myynnijohdossa tai keskijohdossa.Yritykset olivat Hankkija ja Kesko.
30v aikana kokemusta tullut: traktoreista ja puimureista (pääosa), maatalouden työkoneista, viljankäsittelykoneista, karjatalouskoneista, ympäristönhoitokoneista ja maanrakennuskoneista.
Olen myös toiminut auto/maatalouskonekorjaamon korjaamopäällikkönä, jälkimarkkinointipäällikkönä 7v (varaosat ja huolto koko Suomi).
Toimintaani kuulunut aina esimiehenä oleminen, tuotteiden hinnoittelu, reklamaatioiden hoito, asiakaspalvelu ja asiakastilaisuudet.
Tuolloin koko Suomi tuli tunnetuksi maantieteellisesti ja samalla oppi miten asioihin suhtaudutaan eri tavalla eri puolella Suomea.
Kesällä 2014 jäin varhaistyöeläkkeelle ja perustin perheyrityksen Korjaustiimi Fixit Oy:n. Liikeideamme on ostaa, korjata ja myydä kolariautoja. Lisäksi asiakastöinä autojen/koneiden korjausta, kiinteistöjen ja pihojen rakentamista/ remontointia/ kunnossapitoa. Pyöritän yritystä ja olen yrityksen monitoimimies, joka tarttuu hommaan kuin hommaan.
Olen riippumaton ja puolueeton sidosryhmistä. Olen irti maatalouspuolen toimijoista, silti ammattitaitoa ylläpitäen.

Asiasanat

Koneet, Maatalouden koneet ja laitteet, Työkoneet ja laitteet
Copyright © 2010 - 2021 Tavarantarkastajayhdistys HTT ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Go to top