Yhteystiedot

Särkkä Teuvo
Autoins. AMK
Mikkeli
0400 540 668
Särkkä Teuvo

Tarkastusryhmät

  • 7.1. Moottoriajoneuvot
  • 8.1. Työkoneet ja laitteet
Olen koulutukseltani autoinsinööri(AMK) Jatkokouluttauduin autoteknikosta insinööriksi Mikkelissä. Olen ollut koko työelämäikäni erilaisissa autoalan tehtävissä. Opiskeluaikanani työskentelin Opel-organisaatiossa asentajana, korikorjaajana ja työnjohtajana. Valmistumiseni jälkeen toimin yli 20 vuotta VV- Auton piirimyyjällä Mikkelissä jälkimarkkinoinnin tehtävissä. Viimeiset 10 vuotta työskentelin Mikkelissä VW, Audi, Seat- autotalon korjaamopäällikkönä.

Vuonna 2003 aloitin autotekniikan opettajana ja nyt toimin päätoimisena opettajana Etelä-Savon Koulutus Oy:llä Mikkelissä. Opetan myös Mikkelin ammattikorkeakoulussa autoalan aineita. Erikoisosaamisalueitani ovat korjaamon toiminta sekä auton kori- ja materiaalitekniikka, vauriokorjaukset, kustannusarviolaskenta, liitostekniikka ja autojen turvatekniikka.

Toiselta ammatiltani olen Yksityisten vahinkotarkastajien liiton YVL:n vahinkotarkastaja. Tarkastan toiminimelläni Lähivakuutuksen, Pohjantähtiyhtiöiden, Trygin, Aktian (ent Veritas) ja Valtion konttorin vahinkoja.
Keskuskauppakamarin hyväksymänä Tavarantarkastajana olen toiminut 1.2.2008 alkaen.
Tarkennus ryhmään 8.1. Työkoneet ja laitteet: vain maatalouden koneet ja laitteet

Asiasanat

Asuntoautot, Asuntovaunut, Auton korjaustyön laatu, Auton käypä arvo, Auton vaurion syy, Autotekniikka, Erikoisautot, Harrasteauto, Henkilö- ja pakettiautot (kevyt kalusto), Henkilöautot, KONEET, LAITTEET JA KULKUNEUVOT, Kuorma- ja linja-autot (raskas kalusto), Kuorma-autot, Linja-autot
, Maatalouden koneet ja laitteet, Moottoriajoneuvot, autot, Muovihitsaus, Museoauto
Copyright © 2010 - 2021 Tavarantarkastajayhdistys HTT ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Go to top