Yhteystiedot

Harju Jari
HTT, Rakennusmestari
Kotka
044 054 2758
Harju Jari

Tarkastusryhmät

  • 3.1. Maa- ja pohjarakennus
  • 3.3. Rakennustekniikka
  • 3.6. Sisäilmaselvitykset ja rakenteiden kuntotutkimukset
  • 3.7. Kiinteistöjen kuntotarkastukset
Olen toiminut talonrakennusalalla, lähinnä Uudenmaan ja Kymenlaakson talousalueilla vuodesta 1980. Kirvesmieheksi valmistuin vuonna 1982 ja rakennusmestariksi vuonna 1990. Opintojani olen päivittänyt jatkuvasti joilla olen myös saanut on FISE pätevyyksiä.

Tässä luettelo opinnoistani:
Rakennusmestari Kotkan teknillinen oppilaitos 1990
Talonrakennustyön rakennusvalvoja FISE 2007-
1-lk betonityönjohtaja FISE 2004-
RAP rakennuttaja FISE 2014-
Kosteus- ja home korjauksen työnjohtaja/suunnittelija 2015
Suunnittelija- ja työnjohtajapätevyydet uudet
asetukset ja ohjeet 2015
Pientalojen riskirakenteiden kosteusvaurioiden
ehkäiseminen ja korjaaminen 2014
Pientalojen kosteusvaurioiden ehkäiseminen ja
korjaaminen RKL 2013
Rakennusvalvonnan kurssi Efeco 2006
AKK asuntokaupan kuntotarkastajan kurssi 2011
Asuntokauppalaki ja asuntojen uudistuotanto 2010
Hallinnollisen isännöitsijän kurssi 1997
Märkätila-asentajan henkilösertifiointi 2014

Vuodesta 2005 alkaen olen toiminut kokopäiväisenä yrittäjänä(www.tavarantarkastukset.fi).

HTT tavarantarkastajana olen toiminut vuodesta 2007 lähtien ( Kymenlaakson kauppakamari). Olen myös HTT tavarantarkastajayhdistyksen jäsen.

HTT tavarantarkastajana toimin em. rakennuttamis- ja työmaavalvonta toimeksiantojen ohessa. Tällöin aktiivinen ote alan kehitykseen ja päivän tapahtumiin säilyy. Mm. kokemukseni, päätyöni sekä kymmenien erilaisen tavarantarkastus toimeksiantojen suorittamisen kautta, erikois/ osaamisalueitani ovat mm; betonirakenteet, home- ja lahovauriot, pientalo ja kerrostalojen rakentamisen laatukysymykset ja rakennusalan sopimustekniikka.

Tarkastuksesta ja –kertomuksen laatimisesta veloitan tunti- ja kuluveloituksen perusteella. Etukäteen annan pyydettäessä kustannusarvion tavarantarkastuksen kokonaishinnasta.

Ota yhteyttä ja kerro ongelmastasi, niin määritellään tarkastustoimeksianto sekä sovitaan muista yksityiskohdista; jari.harju@rakennusmestari.net tai www.tavarantarkastukset.fi täyttämällä yhteydenotto - lomakkeen.

Asiasanat

Betoni- ja kevytsoraelementtityöt, Betonielementit, Harkkotyöt, Hirsirakenteet, Koti, Home- ja kosteusvauriot, Home- ja lahovauriot, Hormit, tulisijat, Ikkunat ja ikkunaovet, Kaakeli, Kaivu ja tuenta, Kevytbetonielementtityöt, Kiinnityslaasti, KIINTEISTÖJEN KUNTOTARKASTUKSET, Klinkkeri, Konesaumakatot, Kosteus, Kosteusvaurio, Laatoitustyöt, Laminaattipintaiset lattianpäällysteet, Lattiapainumat, Lattiapäällysteet, Luonnonkivityöt, Lämmöneristys, Maa- ja pohjarakennus, Maalaustyöt, Maarakennus, Muuraustyöt, Märkätila, Paalutus ja pohjavahvistus, Paikalla betonointi
, Parkettityöt, Pellitykset, Peltikatot, Peltilistoitukset, Perustukset, Perustukset ja runko, Perustukset ja runkorakenteet, Pohjatutkimukset ja tarkastukset
, Puuverhous- ja puupäällystystyöt, Rakennusaineet ja -tarvikkeet
, RAKENNUSTYÖ (perustuu RYL-90 jaotteluun)
, Rappaustyöt, Rivipeltikatot, Routavauriot, Sadevesijärjestelmät, Sadevesikouru, Sadevesiviemärit, Salaojat, Saumauslaasti, Savupiiput, Savuhormit, Seinälaatta, Tiilet, Tulisijat, Veden- ja kosteudeneristys
Copyright © 2010 - 2021 Tavarantarkastajayhdistys HTT ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Go to top