Yhteystiedot

Leisimo Hannu-Olavi
Rakennusinsinööri Amk, Rakennusterveysasiantuntija
Jyväskylä
050 67 865
Leisimo Hannu-Olavi

Tarkastusryhmät

  • 3.1. Maa- ja pohjarakennus
  • 3.3. Rakennustekniikka
  • 3.6. Sisäilmaselvitykset ja rakenteiden kuntotutkimukset
  • 3.7. Kiinteistöjen kuntotarkastukset
  • 20. Kiinteistöjen kuntotarkastukset
Olen toiminut talonrakennusalalla, lähinnä Jyväskylän talousalueella vuodesta 1965. Kirvesmieheksi valmistuin vuonna 1969 ja rakennusmestariksi vuonna 1973. Opintojani olen päivittänyt jatkuvasti. Vuonna 2001 valmistuin insinööriksi Jyväskylän Ammattikorkeakoulun suunnittelupainotteisesta koulutusohjelmasta.

Rakennusliikkeissä olen toiminut apumiehenä, kirvesmiehenä, vastaavamestarina ja työpäällikkönä, mm. Kerrostyö Oy:llä v. 1973-76 ja Laurakenne Oy:llä v. 1976-78.

1978 – 2006 olen toiminut Sato - Rakennuttajat Oy:ssä rakennuttajapäällikkönä, vastaten tähän mennessä yli 6000 asunnon ja lukuisten erikoiskohteiden teknisestä rakennuttamisesta sekä työmaavalvonnasta. Erikoiskohteina ovat olleet mm. peruskorjaukset, koulu- asuin ja pankkikiinteistöissä sekä toimistorakennuksissa.

1.1.2007 alkaen toimin kokopäiväisenä yrittäjän Insinööritoimisto K-S Kitapa Oy:ssä (www.kskitapa.com).

Minulle on myönnetty suorittamani täydennyskoulutuksen ja ammattitaidon perusteella seuraavat ammattipätevyydet; vanhempirakennuttaja (RAPS/ 1991), ylivalvoja (YV/1991), asuntokaupankuntotarkastaja (AKK/ 2002), pätevöitynyt kuntoarvioija (1996) ja VTT:n henkilösertifikaatti / rakenteiden kosteuden mittaaja (2005).

HTT tavarantarkastajana olen toiminut vuodesta 1992 lähtien ( Keski-Suomen kauppakamari). Olen myös HTT tavarantarkastajayhdistyksen jäsen.

HTT tavarantarkastajana toimin em. rakennuttamis- ja työmaavalvonta toimeksiantojen ohessa. Tällöin aktiivinen ote alan kehitykseen ja päivän tapahtumiin säilyy. Mm. kokemukseni, päätyöni sekä lähes sadan erilaisen tavarantarkastus toimeksiannon suorittamisen kautta, erikois/ osaamisalueitani ovat mm; home- ja lahovauriot, hirsi- pientalo ja kerrostalojen rakentamisen laatukysymykset, rakennusalan sopimustekniikka, kustannusarviot ja suunnittelunohjaus.

Tarkastuksesta ja –kertomuksen laatimisesta veloitan tunti- ja kuluveloituksen perusteella. Etukäteen annan pyydettäessä kustannusarvion tavarantarkastuksen kokonaishinnasta.

Ota yhteyttä ja kerro ongelmastasi, niin määritellään tarkastustoimeksianto sekä sovitaan muista yksityiskohdista; hannu.leisimo@kolumbus.fi tai www.kskitapa.com täyttämällä yhteydenotto - lomakkeen.

Asiasanat

Hirsirakenteet, Koti, Home- ja lahovauriot, Ikkunat, Ikkunat ja ikkunaovet, KIINTEISTÖJEN KUNTOTARKASTUKSET, Veden- ja kosteudeneristys
Copyright © 2010 - 2021 Tavarantarkastajayhdistys HTT ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Go to top